tiistai 15. toukokuuta 2012

KESÄARVONTA

Blogissani on kohta käyty pyöreät 10 000 kertaa ja sen kunniaksi ajattelin järjestää kesäarvonnan.
Jos haluat osallistua, niin jätä tähän tekstiin kommentti, arvonta suoritetaan kaikkien 15.6.2012 mennessä kommenttinsa jättäneiden kesken. Kerro kommentissa minkä palkinnon valitset arpaonnen osuessa sinuun ja jätä vapaavalintaiset terveiset/toiveet koskien blogia. Arvonta suoritetaan 16.6.2012 ja onnellinen voittaja kerrotaan täällä blogissa.

Palkintovaihtoehdot;
A)leivontavälinepaketti (arvo 25€)
B)elintarvikepaketti (arvo 25€)
C)30 koristeltua vaaleata keksiä valitulla teemalla (arvo 25€) 

Huomioithan C-vaihtoehdon kohdalla seuraavaat asiat;
-palkinnon voi käyttää 1.8-23.12.2012 välisenä aikana
-Nouto seuraavista paikoista; helsinki-espoo-kirkkonummi-siuntio

Suosittelethan kilpailua myös leivontaa harrastaville ystävillesi ;) 

Arpaonnea kaikille!


10 kommenttia:

  1. Mähän kokeilen onneani.... viimeksi kävi tuuri :) Mä ainakin käyn säännöllisesti kurkkimassa mitä oot tänne kirjotellu ja jaksan aina vaan ihastella sun leipomuksia.
    terkuin Hietalooret

    VastaaPoista
  2. Murmur!
    Keksit tulis hyvään tarkoitukseen. :'D

    VastaaPoista
  3. Hiphep :) Oon itse innostunut nyt kaikesta luovasta, niin b:n siivittämänä olis kiva koklailla jotain uutta :) kiva blogi muuten, ihania leipomisia teet!

    VastaaPoista
  4. Hieno kesäarvonta! Oon yrittänyt varmaan kaks viikkoa osallistua, mutta en oo päässyt kirjautumaan sisään :D Ja mikä olis parempaa kuin voittaa siskon 30-vuotis synttäreille 30 keksiä! :) Blogia koskien ei oo toiveita, mutta mun mielestä sä voisit pitää joskus semmosen private leivontakurssin :D

    VastaaPoista
  5. Mä kanssa koitan jos vaikka äitin kuuskymppisille saiski loisto keksejä! Jos tarpeeks lukee sun blogia, ni vois vaikka vahingossa oppia ittekki leipomaan =)

    VastaaPoista
  6. Kiva toteutus tässä blogiarvonnassa. Lähden tavoittelemaan elintarvikepakettia, koska keksit ovat valitettavasti liian kaukana, tai siis minähän se tässä liian kaukana olen...

    VastaaPoista
  7. B eli elintarvikepaketti olisi kiva voittaa, itse sitä huomaa sekä ruoanlaitossa että leivonnassa olevansa vähän jumissa samoihin materiaaleihin.

    VastaaPoista
  8. Kiitos kaikille kommenteista! Arpaonni osui tälläkertaa nimimerkkiin; Jonna! Onnea voittajalle. Jatkossa blogiin tulossa muutamia uudistuksia tässä kesän aikana ja enemmän mm. ohjeita sokerimassakoristeiden tekoon, joten pitäkää blogia silmällä ;)

    VastaaPoista