Kakkua varten leivoin kolme neljän munan kääretorttupohjaa. Kulhot vuorataan ensin kelmulla, jonka jälkeen lähdetään rakentamaan kakkua kulhojen sisään. Leikkasin pizzaleikkurilla sopivia paloja kerroksiin pohjista. Täytettä joka väliin, niinkuin tavallisessa täytekakussa. Lopuksi peitin kulhot muovikelmulla ja laitoin vetäytymään jääkaappiin seuraavaan päivään.
Kun kakut ovat tekeytyneet yön yli, ne kumotaan alustalle ja kelmut otetaan pois. Kuorrutin kakun sokerikreemillä. Sokerikreemi saa olla aika lämmintä(käytin itse hetken mikrossa, mutta yhtä hyvin voit pitää vaikka vesihauteessa), että se levittyy tasaisesti pintaan kuitenkaan rikkomatta kakkua.
Lakukarkit tehostamaan anatomiaa. :P
Pintaan sokerimassaa ihon väriseksi värjättynä.
Kopio oikeasta tatuoinnista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti